Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml

Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml
4 (80%) 4 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml 3145891274707

Luxosul parfum pentru bărbați Chanel Allure Homme Édition Blanche este creat special pentru un adevărat gentleman. Te face să te simți sigur pe tine și îi farmecă pe cei din jur.

La debut, te răcoresc tonurile de lămâie, amestecate cu bergamota amăruie, captivantă. Inima este formată din tonuri de piele și de lemn de santal și de cedru, care-ți amplifică puterea de seducție. Vetiverul și vanilia din final creează o combinație foarte atractivă, pe care o vei adora atât tu, atât și femeile din jurul tău.

Lasă-te răsfățat de parfumul bărbătesc Chanel Allure Homme Édition Blanche și bucură-te de aura sa de lux, la fiecare pas! Parfumul se poate folosi atât ziua, cât și seara.

Chanel Allure Homme Édition Blanche poate induce acel unic sentiment de confort, după care tânjește fiecare bărbat. Este un parfum emblematic, un însoțitor chiar și pentru cei neobișnuiți să se dea cu parfum.

Compoziție

Note varf: bergamota, lamaie
Note inima: lemn de santal, tonuri lemnoase
Note baza: vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri: lemnoase, orientale

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Cumpara Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml 3145891274707
Cantitate (ml): 50ml
Categorie olfactiva oriental
Colectie: Allure
Model parfum Allure
Pentru Barbati
Tip produs Apa De Toaleta
Cantitate (ml): 100ml
Categorie olfactiva oriental
Colectie: Allure Homme Edition Blanche
Model parfum Allure Homme Edition Blanche
Pentru Barbati
Tip produs Apa De Parfum
Model parfum Allure Homme Edition Blanche
Cantitate (ml): 150ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Chanel
Categorie olfactiva Oriental

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml 3145891274707

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Allure Homme Edition Blanche by Chanel Barbati 150ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =