Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml

Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml
4 (80%) 2 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml 3432240501189

Parfumul Cartier Baiser Fou – un omagiu adus frumuseții naturale, feminității și eleganței. Îți completează perfect șarmul și sofisticarea relaxată.

  • parfum dulce de fructe
  • parfum floral
  • pentru bărbatul elegant
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf: zmeura
Note inima: orhidee
Note baza: ciocolată albă, vanilie
Grupe de parfumuri: de fructe, florale

Despre brand Cartier

Parfumurile Cartier nu au nevoie de o lungă prezentare. Este vorba de una dintre cele mai faimoase case de bijuterii din toate timpurile. Puţină lume ştie însă că, în afară de coliere de lux, ceasuri, inele etc., brand-ul Cartier comercializează şi cosmetice.

Această firmă franceză, fondată în anul 1847 de Louis-François Cartier, se concentrează pe cei mai pretenţioşi clienţi, care caută produse cu adevărat exclusive şi sunt dispuşi să plătească pentru acestea sume astronomice. Bijuteriile Cartier împodobesc nu doar numeroşi actori sau cântăreţi cu faimă, ci şi membri ai diverselor familii regale. Achiziționarea unui parfum Cartier sigur nu vă va ruina. Ba din contră – preţul acestora este surprinzător de mic.

Nu putem susţine acelaşi lucru şi despre flacoanele Cartier, care au apărut cu câteva zeci de ani înainte de primele două parfumuri (Must de Cartier şi Santos de Cartier). Aceste sticluţe încântătoare erau împodobite cu aur pur şi cu pietre preţioase, pe care și le puteau permite doar personalitățile.

Cartier se poate lăuda cu faptul că este unul dintre puţinii producători de cosmetice care are propriul parfumier – faimoasa Mathilde Laurent. Aceasta caută în mod sistematic ingredientele cele mai rare şi mai preţioase, din care creează adevărate opere de artă, cum sunt, de exemplu, Cartier L’Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune şi altele. De menţionat că se dedică de asemenea creaţiei de parfumuri personalizate – o activitate extrem de pretenţioasă ca timp şi răbdare.

Unele parfumuri Cartier sunt tari, altele dulci. Fiecare dintre ele este însă plin de pasiune nelimitată. De altfel, numele mai sus menţionatului Baiser Volé se traduce prin „Sărut Furat“. Dacă doriţi să vă accentuaţi farmecul şi senzualitatea, Cartier este fără îndoială alegerea potrivită!
Brand-ul Cartier îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care dau frâu liber emoţiilor, doresc să încerce parfumuri create de geniala Mathilde Laurent şi caută produse cosmetice exclusiviste, dar accesibile ca preţ.

Cumpara Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml 3432240501189
Model parfum Baiser Fou
Cantitate (ml): 50ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Cartier
Categorie olfactiva Floral

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml 3432240501189

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Baiser Fou by Cartier Femei 50ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 8 =