Apa de Parfum Baiser Vole by Cartier Femei 30ml

Apa de Parfum Baiser Vole by Cartier Femei 30ml
5 (100%) 3 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Baiser Vole by Cartier Femei 30ml 3432240026774

Cartier Baiser Volé este un captivant parfum oriental pentru femei, cu accente senzuale de crin. Redescoperă-ți farmecul și capacitatea de seducție. Cu apa de parfum Baiser Volé, va fi floare la ureche. Învăluie-ți corpul în aromele misterioase ale unor tărâmuri îndepărtate.

Cartier încadrează Baiser Volé în categoria „floral catifelat fresh“, semnătura sa fiind o interpretare delicată a notei de crin. Debutează cu acorduri de frunze și de lujeri verzi, înviorate de citrice, după care își face apariția crinul elegant. Finalul este ușor moscat și vanilat, persistent și sofisticat.

Lar flaconul, inspirat de faimoasa brichetă Cartier, este un must-have. Cartier Baiser Volé este un parfum reușit și atemporal, pentru femeia care își iubește corpul și nu se sfiește să arate acest lucru.

Compoziție

Compozitie: citrice, crin, tonuri verzi
Grupe de parfumuri: florale

Despre brand Cartier

Parfumurile Cartier nu au nevoie de o lungă prezentare. Este vorba de una dintre cele mai faimoase case de bijuterii din toate timpurile. Puţină lume ştie însă că, în afară de coliere de lux, ceasuri, inele etc., brand-ul Cartier comercializează şi cosmetice.

Această firmă franceză, fondată în anul 1847 de Louis-François Cartier, se concentrează pe cei mai pretenţioşi clienţi, care caută produse cu adevărat exclusive şi sunt dispuşi să plătească pentru acestea sume astronomice. Bijuteriile Cartier împodobesc nu doar numeroşi actori sau cântăreţi cu faimă, ci şi membri ai diverselor familii regale. Achiziționarea unui parfum Cartier sigur nu vă va ruina. Ba din contră – preţul acestora este surprinzător de mic.

Nu putem susţine acelaşi lucru şi despre flacoanele Cartier, care au apărut cu câteva zeci de ani înainte de primele două parfumuri (Must de Cartier şi Santos de Cartier). Aceste sticluţe încântătoare erau împodobite cu aur pur şi cu pietre preţioase, pe care și le puteau permite doar personalitățile.

Cartier se poate lăuda cu faptul că este unul dintre puţinii producători de cosmetice care are propriul parfumier – faimoasa Mathilde Laurent. Aceasta caută în mod sistematic ingredientele cele mai rare şi mai preţioase, din care creează adevărate opere de artă, cum sunt, de exemplu, Cartier L’Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune şi altele. De menţionat că se dedică de asemenea creaţiei de parfumuri personalizate – o activitate extrem de pretenţioasă ca timp şi răbdare.

Unele parfumuri Cartier sunt tari, altele dulci. Fiecare dintre ele este însă plin de pasiune nelimitată. De altfel, numele mai sus menţionatului Baiser Volé se traduce prin „Sărut Furat“. Dacă doriţi să vă accentuaţi farmecul şi senzualitatea, Cartier este fără îndoială alegerea potrivită!
Brand-ul Cartier îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care dau frâu liber emoţiilor, doresc să încerce parfumuri create de geniala Mathilde Laurent şi caută produse cosmetice exclusiviste, dar accesibile ca preţ.

Cumpara Apa de Parfum Baiser Vole by Cartier Femei 30ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Baiser Vole by Cartier Femei 30ml 3432240026774
Model parfum Downtown
Cantitate (ml): 50
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie Downtown
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Floral,Lemnos
Tip produs Apa de parfum
Colectie Eternity Now
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Floral
Model parfum Eternity Now
Cantitate (ml): 100
Pentru Femei
Model parfum Baiser Vole
Cantitate (ml): 30
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Cartier
Colectie Baiser Vole
Categorie olfactiva Floral

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Baiser Vole by Cartier Femei 30ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Baiser Vole by Cartier Femei 30ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =