Apa de Parfum Boss Ma Vie by Hugo Boss Femei 50ml

Apa de Parfum Boss Ma Vie by Hugo Boss Femei 50ml
5 (100%) 3 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Boss Ma Vie by Hugo Boss Femei 50ml 0737052802770

Apa de parfum Boss Ma Vie, de la Hugo Boss este o compoziție fascinantă, inspirată de delicatețea sufletului feminin.

  • un parfum floral cu adieri de fructe
  • pentru femeia modernă și elegantă
  • ideal pentru zi, dar și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Nota principală a parfumului este floarea rară de cactus, care, ca însăși femeia, debordează de eleganță și de frumusețe. Inima elegantă este plină de acorduri de frezie, de trandafiri și de iasomie roz, iar baza parfumului Boss Ma Vie constă în lemn de cedru și alte note lemnoase, datorită cărora parfumul devine mai senzual și rezistă pe piele ore în șir.

Compoziție

Note varf: cactus
Note inima: frezie, iasomie, trandafir
Note baza: cedru, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri: florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Cumpara Apa de Parfum Boss Ma Vie by Hugo Boss Femei 50ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Boss Ma Vie by Hugo Boss Femei 50ml 0737052802770
Model parfum Boss Ma Vie
Cantitate (ml): 50ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Hugo Boss
Categorie olfactiva Floral

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Boss Ma Vie by Hugo Boss Femei 50ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Boss Ma Vie by Hugo Boss Femei 50ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =