Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml

Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml
5 (100%) 4 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml 3348901116817

Parfumul Dior Fahrenheit este destinat bărbaţilor care iubesc tonurile proaspete şi picante.  O adiere mângâietoare, proaspătă şi aromată, combinată cu o doză de eleganţă şi de lux. O aromă provocatoare, cu o imagine adecvată, datorită căreia înţelegeţi sensul vieţii de zi cu zi. Relaxaţi-vă în compania unei intensităţi excepţionale.

Dior Fahrenheit este un parfum pentru bărbaţii care iubesc tonurile delicate, cum ar fi cele de lemn dulce, de rom sau de chimen. Cu ajutorul lor, puteţi zâmbi degajat şi puteți fermeca multe femei. Cedaţi unei provocări esenţiale, unui apogeu al aromelor.

Flaconul original Dior Fahrenheit are o culoare care se închide treptat, în degrade, cu un efect deosebit de elegant. Parfumul reprezintă propria dumneavoastră expresie aromată, plină de delicateţe şi de discreţie. Descoperiţi calea vieţii dumneavoastră, din care face parte şi acest parfum. Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Note varf: lemn dulce, mandarina siciliana, velur
Note inima: chimion, coriandru, frunze de violete, rom
Note baza: vanilie
Grupe de parfumuri: orientale, picante

Despre brand Dior

Parfumurile Dior | Cosmetica Dior – simbolul etern al eleganţei, al perfecțiunii și al luxului. Dior, unul dintre cel mai exclusivist brand franțuzesc de lux, a fost fondat în anul 1946 de către renumitul creator Christian Dior. Astăzi, portofoliul acestei mărci cuprinde modă de mare prestigiu, articole din piele, accesorii de modă, încălțăminte, bijuterii, ceasuri, parfumuri și cosmetice.

Christian Dior s-a născut la începutul secolului al XX-lea în Normandia, în familia unui comerciant de îngrășăminte. Cu mulți ani înainte de a se stinge din viaţă în 1957, a devenit unul dintre cei mai influenți designeri de modă din lume; în tinereţe, a studiat relațiile internaționale și a lucrat într-o galerie. Imediat după război a pus bazele primei case de modă din Paris și, în curând, a devenit faimos datorită revoluției pe care a creat-o în ceea ce priveşte toaleta feminină (legendarul „New Look“); treptat, şi-a extins afacerile în peste 15 țări de pe mapamond. Marca Dior este vie și sinonimă cu eleganţa clasică, accentuând feminitatea și frumusetea, chiar și după moartea lui Christian Dior la numai cincizeci și doi de ani, din cauza insuficienței cardiace.

Firma Dior a intrat în domeniul parfumurilor în anul 1947, cu parfumul Miss Dior, numit după Catherine, sora lui Christian. Aproape imediat, extrem de populară aromă florală cu nuanţe de chiparos a produs o revoluţie în lumea parfumurilor. Astăzi, casa Dior are în portofoliu peste 150 de parfumuri, la care au contribuit un număr enorm de „nasuri“ cu nume dintre cele mai sonore.

Printre cele mai faimoase găsim impetuoasa, misterioasa și revoluționara colecţie Christian Dior Poison. Parfumul Poison Dior for Women, lansat în 1985, a devenit o legendă datorită combinaţiei alchimice fără concurență dintre tonurile picante, de fructe și lemnoase. Foarte populară este de asemenea colecţia bărbătească Fahrenheit. Primul parfum din cadrul acesteia, Fahrenheit Dior for Men din anul 1988, este o combinaţie floral-lemnoasă și de mosc, iar cel mai nou, Fahrenheit Le Parfum Dior for Men (2014) reprezintă cea mai intensă variantă a armoniei de contraste caracteristică acestei colecţii.

La baza produselor de îngrijire a pielii  Dior se află dorinţa lui Christian Dior de a face femeile nu doar mai frumoase, ci și mai fericite. De aceea au întotdeauna un efect dublu. Imediat după aplicare, fac pielea mai frumoasă, iar prin folosirea pe termen lung substanţele active pătrund din ce în ce mai profund în piele, având efecte cu adevărat grandioase și de lungă durată. Indiferent ce alegeţi din larga paletă de creme, măşti și seruri cu diverse efecte, fie că vă răsfăţaţi corpul cu un produs hrănitor, modelator sau întăritor sau că vă oferiţi o curăţire perfectă a pielii, aveţi siguranţa unei calităţi de vârf, a unor rezultate excelente și a senzaţiei de lux, încă de pe parcursul aplicării. În ceea ce priveşte îngrijirea pielii, Dior nu uită nici de bărbaţi.

Dior este unic, printre altele și prin folosirea etnobotanicelor. De zeci de ani cercetătorii săi aleg flori cu calităţi excepţionale, le cultivă și extrag ingrediente naturale cu un potenţial cosmetic absolut unic. Dior foloseşte o tehnică manuală unică, dificilă și perfecţionistă la maximum și, în acelaşi timp, cooperează cu cercetători de vârf, care folosesc tot ce este mai bun din tehnologia avansată, pentru a pune în aplicare filozofia mărcii: a oferi pielii frumuseţe și tinereţe cât mai mult timp, pentru a face femeile mai frumoase, nu numai azi, ci și în viitor.
Cosmetica decorativă Dior oferă o paletă largă de produse de vârf, pentru un machiaj perfect. Se naşte prin munca stiliștilor renumiţi, a specialiştilor în machiaj de teatru sau la prezentările de modă și este caracterizată întotdeauna de cele mai noi tendinţe, de calitate și durabilitate și de garanția efectului de înfrumuseţare.

De la cosmetice inspirate de prezentările de modă, trecând prin game de produse de vârf în îngrijirea pielii și până la parfumuri fără vârstă, Christian Dior, creator iubit nu doar de celebrităţi, a îmbogăţit lumea frumuseții cu multe produse moderne și de cel mai înalt lux. Dior, una dintre mărcile cele mai renumite și mai stilate, înseamnă îmbinarea vrăjită dintre modă și cosmetică.
„Creez, pentru ca fiecare femeie să fie cea mai frumoasă.“ (Christian Dior)

Cumpara Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml 3348901116817
Model parfum Dior Homme Sport
Cantitate (ml): 125ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Christian Dior
Categorie olfactiva Lemnos
Model parfum Fahrenheit Parfum
Cantitate (ml): 75ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Christian Dior
Categorie olfactiva Priental

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml 3348901116817

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Fahrenheit Parfum by Christian Dior Barbati 75ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =