Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml

Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml
4 (80%) 4 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml 3274872368026

Un remake al clasicului omonim din 1974, Givenchy Gentleman este un parfum vibrant și carismatic, pentru bărbații care depășesc, cu grație și eleganță, rigorile lumii contemporane.

  • un parfum floral lemnos, cu aer oriental
  • pentru bărbatul modern, plin de farmec și curaj
  • un parfum special pentru seară

Compoziția parfumului
Notele efervescente de piper negru și de lavandă asigură un debut memorabil pentru noul Gentleman. În contrast, inima florală bate într-o singură notă, cea de iris, doar cu un ecou îndepărtat de balsam tolu. Baza, în acorduri de paciuli și de vanilie neagră, este un omagiu adus originalului Gentleman, unde paciuli forma un trio formidabil cu notele de miere și de piele. O interpretare modernă, cu un succes captivant.

Note varf: lavanda, piper negru
Note inima: balsam de Tolu, stanjenel
Note baza: patchouli, vanilie neagra
Grupe de parfumuri: florale, lemnoase, orientale

Despre brand Givenchy

Brandul Givenchy combină eleganța franceză cu șarmul american. Apărut în 1952, poartă numele fondatorului său, Hubert de Givenchy. Acest aristocrat francez și-a început cariera efectuând stagii în casele Dior și Piguet și visând la propria casă de modă.

Visul i s-a împlinit curând și, astfel, Givenchy s-a putut mândri că îmbracă familiile Guinness și Kennedy, precum și pe Audrey Hepburn. Legendara actriță, cea mai celebră clientă a sa, a jucat și rolul de muză pentru primul parfum Givenchy. Astăzi, brandul se poate mândri cu peste 60 de ani de succes, atât în domeniul modei, cât și în cel al parfumurilor.

Parfumurile Givenchy pentru femei împletesc eleganța și stilul cu un anumit tupeu cochet, ca în cazul legendarului Givenchy Very Irrésistible. Parfumurile bărbătești personifică gentlemanul modern, nume folosit și de cea mai celebră loțiune după ras a brandului. Emblematice sunt și cosmeticele decorative Givenchy sau produsele de îngrijire a tenului.

Cumpara Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml 3274872368026
Model parfum LHomme Ideal
Cantitate (ml): 100
Tip produs Apa de parfum
Categorie olfactiva Oriental lemnos
Model parfum Gentelman
Cantitate (ml): 100
Pentru Barbati
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Givenchy
Grupa de parfum Florale,Lemnoase,Orientale

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml 3274872368026

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Gentelman by Givenchy Barbati 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =