Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml

Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml
4 (80%) 3 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml 8005610344157

Intensă, pasională, carismatică și seducătoare – așa este apa de parfum Gucci Guilty Absolute, asemenea bărbatului care a inspirat-o.

  • un parfum intens, lemnos-pielos
  • pentru bărbatul modern și hotărât
  • potrivit mai ales seara sau la ocazii speciale

Compoziția parfumului
În compoziție se împletesc acordurile de piele, intens bărbătești, cu notele de paciuli, de chiparos și de vetiver şi esențele lemnoase. Componentele individuale sunt atât de bine armonizate, încât combinația rezultată nu se schimbă pe tot parcursul zilei.

Povestea parfumului
Apa de parfum Guilty Absolute a apărut din eforturile și talentul a doi titani – Alessandro Michele, Director de creație la Gucci și Alberto Morillas, unul dintre cei mai faimoși parfumieri din toate timpurile. Chipul parfumului, lansat în anul 2017, a devenit un alt actor și muzician de talent, Jared Leto.

Compoziție

Note varf: piele
Note inima: chiparos, patchouli
Note baza: tonuri lemnoase, vetiver
Grupe de parfumuri: lemnoase, pieloase

Despre brand Gucci

Parfumurile Gucci au deosebita calitate de a vă spori încrederea de sine cu cel puţin două grade. Sunt suficiente câteva picături, ca să vă gândiţi imediat: Acesta este parfumul meu! În ce constă magia numită Gucci? Să fie ascunsă poate în istoria de peste 100 de ani a firmei, în ascensiunea de la începuturi modeste la faimă? Sau poate în combinaţia subtilă de tradiţie şi modernism.

Naşterea brand-ului Gucci se datorează unui bărbat modest pe nume Guccio Gucci, care a deschis un magazin cu accesorii din piele pentru călărie. Probabil că nu şi-a dat seama că tocmai a dat numele unei legende a modei, care va captiva întreaga lume. Pentru moment, s-a mulţumit să fabrice din când în când genţi şi poşete şi, în rest, să-şi petreacă timpul mai degrabă la grajduri decât la prezentările de modă. Urmaşii lui au avut însă obiective mai ambiţioase şi, după moartea tatălui, cei trei fii s-au ocupat intens de construirea faimei Gucci. Într-atât au dezvoltat vânzările de accesorii de modă, încât printre cliente s-au numărat şi cele mai strălucitoare stele ale momentului, ca, de exemplu, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy sau Grace Kelly. Micuţa firmă italiană de la început a devenit un gigant de talie mondială. Brand-ul s-a dezvoltat într-atât încât marca literelor G intersectate s-a regăsit pe ceasuri, ochelari de soare, îmbrăcăminte şi parfumuri.

Succesul brand-ului a fost însă scump plătit cu multe probleme personale şi perioade de regres financiar ale familiei Gucci, culminând în 1993 cu asasinarea ultimului moştenitor. Compania ajunge proprietatea firmei Investcorp, iar unul dintre directorii de creaţie devine celebrul Tom Ford. În prezent, marca Gucci este încredinţată designerului Frida Giannini , iar interesul în creştere al clienţilor o aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Oferta parfumurilor Gucci este extinsă şi variată. Se remarcă prin lejeritatea tipic italiană, dar nu se fereşte de rafinament şi de dramă. Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte – şi reuşeşte de minune. Printre parfumurile clasice se numără senzuala Eau de Parfum II. O compoziţie florală mai subtilă şi, în acelaşi timp, mai deosebită este gama Flora. Domnişoarele vor adora tinerescul şi energicul Rush 2. Tonuri aromatice discrete de bujori roz şi iasomie, pudrate provocator cu piper roz, sunt semnătura îndrăgitei Gucci Envy Me. Printre variantele bărbăteşti picante se află Gucci By Gucci Pour Homme. Şi seducătorul, provocatorul Gucci Guilty, are adepţii săi.

Nu vi s-a mai întâmplat de mult ca un străin să vă întrebe, fermecat, cu ce v-aţi parfumat? Încercaţi orice parfum Gucci şi v-aţi asigurat atenţia celor din jur. Gucci este o provocare pentru toţi cei care iubesc luxul şi unicitatea.

Cumpara Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml 8005610344157
Model parfum LHomme Ideal
Cantitate (ml): 100
Tip produs Apa de parfum
Categorie olfactiva Oriental lemnos
Model parfum Guilty Absolute
Cantitate (ml): 90ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Gucci
Categorie olfactiva Oriental

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml 8005610344157

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Guilty Absolute by Gucci Barbati 90ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =