Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml

Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml
4 (80%) 6 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml 0701666314929

Amouage Honour este un parfum bărbătesc lemnos și picant, cu o compoziție clasică. Apa de parfum – creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman – este deosebit de virilă, de tulburătoare și de dramatică și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Parfumul bărbătesc Honour a fost lansat alături de varianta sa feminină. Acest duo este inspirat de celebra poveste tragică din Madame Butterfly, a unei gheișe care s-a căsătorit cu un american și a așteptat zadarnic întoarcerea lui, timp de trei ani. Se spune că povestea din Madame Butterfly este inspirată de evenimente reale. Perechea de parfumuri Honour este inspirată din întruchiparea acestei povești în nemuritoarea operă a lui Giacomo Puccini, creată în 1904, în care eroina (Cio-Cio-San, cunoscută sub numele de Fluturaș, adică Butterfly) nu își poate suporta soarta tragică și se sinucide prin seppuku. Paradoxal, parfumul Honour este povestea unei anumite împăcări. Plânsete cântate și onoare, un apel la amintiri din trecut.

Varianta Amouage Honour pentru bărbați simbolizează fiul lui Madame Butterfly, pe care tatăl său vrea să îl ia cu el în America, dându-i astfel astfel nefericitei femei lovitura de grație. Parfumiera de renume Nathalie Feisthauer a creat un parfum care sugerează reîntoarcerea fiului, pentru a se pune față în față cu destinul tragic al mamei sale și a se împăca cu propria identitate. Prin urmare, parfumul Amouage Honour se deschide printr-o explozie de piper. Tonurile de piper roz și negru din debutul apei de parfum sunt urmate de inima cu note de mușcată, de nucșoară și de rășină de elemi, care sugerează că fiul lui Madame Butterfly este un bărbat tânăr și înflăcărat. Tonurile mângâietoare din bază, frumos contopite, de paciuli, de tămâie, de lemn de cedru, de vetiver, de boabe de tonka și de mosc, întruchipează un final împăciuitor al căutării dureroase a eroului nostru, născut din lacrimi, care îi aduce un omagiu mamei sale. Finalul parfumului Amouage Honour evocă perfect deznodământul furtunoasei drame existențiale.

Apa de parfum Amouage Honour este apreciată de bărbații atrași de parfumurile din tărâmuri îndepărtate, pline de semnificații emotive. Îi va atrage totdeauna pe cei care iubesc parfumurile picant lemnoase, cu o compoziție dramatică și totuși clasică și echilibrată și îi va încânta, desigur, pe toți cei care apreciază adevărata calitate și precizie din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Honour este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Pe cel care-l folosește, îl ajută întotdeauna să-și sublinieze masculinitatea și îi conferă o notă de dramă tulburătoare.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează de asemenea prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Honour, de o superbă culoare alb lăptoasă, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care sugerează bogăția. Are ornamente din aur și este încoronat cu cristale Swarovski. Ambalajul este completat de cutia de culoare deschisă, cu un design excepțional, delicat și sofisticat, tot cu accente aurii.

Amouage Honour – o odă parfumată, bărbătească și dramatică a iubirii nemuritoare, a trădării și a împăcării la un nou nivel.

Compoziție

Note varf: piper negru, piper roz
Note inima: elemi, nucsoara
Note baza: cedru, mosc, patchouli, tamaie, tonka, vetiver
Grupe de parfumuri: lemnoase, picante

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Cumpara Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml 0701666314929
Model parfum LHomme Ideal
Cantitate (ml): 100
Tip produs Apa de parfum
Categorie olfactiva Oriental lemnos
Model parfum Obsessed
Cantitate (ml): 50
Pentru Dama
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Calvin Klein
Model parfum Honour
Cantitate (ml): 100ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Amouage
Categorie olfactiva Condimentat

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml 0701666314929

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =


Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml

Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml
4 (80%) 6 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml pf_126597

Honour Eau de Parfum 100ml

 

Honour de Amouage este un parfum lemnos condimentat de barbati.

Honour Man a fost lansat in 2011.

Creatorul acestui parfum este Nathalie Feisthauer.

Note de varf: piper roz si piper;

Note de mijloc: muscata, elemi si nucsoara;

Note de baza: vetiver, mosc, paciuli, cedru de Virginia, tamaie si boabe de tonka.

(more…)

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Honour by Amouage Barbati 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 5 =