Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml

Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml
4 (80%) 6 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml 3346470132764

Parfumul Guerlain Idyll a fost lansat in anul 2009.Parfumul surprinde cu perfectiune rafinamentul frantuzoaicelor.Franta este tara mirosurilor fine,a femeilor frumoase, a modei, a parfumurilor luxoase,a dragostei si romantismului.

Parfumul trezeste prin buchetul sau floral discret si senzual, sentimente de iubire, bucurie si fericire. Notele principale ale acestui buchet magic sunt date de crini, frezii, liliac, bujor si iasomie. Intreaga aroma este subliniata prin note seducatoare de patchouli si mosc, care adauga sex appeal acestui parfum care de altfel este bland si nevinovat.

Designul sticlei iti va atrage imediat atentia, aceasta fiind aurie cu forma unor picuri stralucitori de ploaie: aroma sa este plina de iubire, sex appeal si spirit moden.Parfumul Guerlain Idyll este potrivit femeilor romantice cu a potion full of love, sex appeal and modern spirit. Potrivit femeilor romantice pasionate de moda si stil. 

Compoziție

Note varf: frezie, litchi chinensis, tinctura de trandafir, zmeura
Note inima: bujor, crin, iasomie, lacramioare, liliac
Note baza: mosc, patchouli
Grupe de parfumuri: florale

Despre brand Guerlain

Parfumurile Guerlain | Cosmeticele Guerlain – legendă în lumea cosmeticelor şi a parfumurilor. Guerlain, brand legendar de parfumuri franţuzeşti, de produse pentru îngrijirea pielii şi de cosmetice decorative, face parte dintre producătorii cei mai renumiţi, iar, datorită tradiţiei sale de peste 180 de ani, se numără printre cei mai vechi.

A fost fondat în 1828 de către Pierre-François-Pascal Guerlain, care a început să-şi vândă propriile parfumuri, ape de toaletă şi produse cosmetice în primul său magazin din Paris. La mijlocul secolului al XIX-lea, Guerlain era cel mai căutat parfumier din Paris, datorită conceptului său de personalizare a parfumurilor – a creat, de exemplu, Eau Impériale pentru Ducesa Eugenie, soţia lui Napoleon al III-lea. De-a lungul timpului, a câştigat clienţi la cele mai multe curţi regale europene. Dintre aceştia nu au lipsit regina Victoria a Marii Britanii, regina Isabela a Spaniei sau împărăteasa austriacă Sissi.

Din anul 1860, când Pierre-Francois-Pascal Guerlain a creat primul său parfum Eau de Cologne Impériale, au apărut sub marca Guerlain peste 200 de parfumuri pentru bărbaţi şi femei. Printre creatori, în afară de fondatorul brand-ului, s-au aflat şi descendenţii lui Jacques Guerlain, Jean- Paul Guerlain sau Aimé Guerlain.

Guerlain a folosit întotdeauna materiale rare şi de lux, ca, de exemplu, vanilia franceză sau ylang-ylang-ul din propriile sale plantaţii din Insulele Comore. A fost un inovator şi în utilizarea materialelor sintetice. Parfumul Jicky a fost în 1889 primul în care Aimé Guerlain a adăugat cumarină.

De asemenea, produsele cosmetice decorative şi produsele de îngrijire a pielii Guerlain au fost întotdeauna inovatoare, fiind fabricate cu cele mai moderne tehnici şi folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Brand-ul se mândreşte cu numeroase premiere, cum ar fi primul machiaj solid, realizat în 1840 sau primul ser creat după o expertiză veche de un secol, în 1950. În acel moment era vorba de o metodă cu totul nouă, de aplicare a produselor de îngrijire a pielii.

Guerlain a fost până în 1994 o afacere de familie, condusă de mai multe generaţii de descendenţi ai lui Pierre-François-Pascal. Ulterior, a fost achiziţionat de grupul Louis Vuitton Moet Hennessy, dar faima sa a rezistat. De la parfumuri, la produse pentru îngrijirea corpului şi a pielii, până la produse cosmetice decorative, fiecare dintre produsele Guerlain, existente într-o gamă extrem de largă, rămâne o garanţie a calităţii superioare.

Nu e deci de mirare că Guerlain se asociază, chiar şi astăzi, cu nume sonore din viaţa publică. În timpurile moderne, reprezentanţilor curţilor regale iubitori de Guerlain li se adaugă celebrităţi, cum ar fi Rihanna, Courtney Love, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Karolina Kurkova, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Natalia Vodianova sau – cu ceva timp în urmă – Marilyn Monroe.

„Creaţi produse bune şi nu faceţi nicicând compromisuri privind calitatea. Cât despre celelalte, găsiţi idei simple şi puneţi-le în aplicare conştiincios.“ (Pierre-François-Pascal Guerlain)

Cumpara Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml 3346470132764
Model parfum Bamboo
Cantitate (ml): 75ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Gucci
Categorie olfactiva Floral
Model parfum Idylle
Cantitate (ml): 100ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Guerlain
Categorie olfactiva Floral

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml 3346470132764

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =


Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml

Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml
5 (100%) 4 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml 3346470111424

Parfum delicat, stralucitor pentru femei romantice.
Ca un buchet de flori, plin de dragoste, bucurie si fericire.
Ofera senzatii incredibile si de neuitat prin aroma magica.
Contine note de crin, frezie, liliac, bujor, iasomie.
Amestecate cu maretia trandafirului bulgaresc si senzualitatea Ciprului.

(more…)

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Idylle by Guerlain Femei 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =