Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml

Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml
4 (80%) 5 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml 0701666317128

Amouage Dia este un parfum feminin de flori și fructe, cu o compoziție foarte bogată. Această apă de parfum, creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra, se inspiră din patrimoniul bogat și variat al originilor sale – Sultanatul Oman. Este în același timp sofisticată și plină de viață și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Amouage Journey este un parfum de lux pentru femei. Compoziția apei de parfum Journey este foarte complexă, și în bogăția sa imensă, magistral echilibrată. La debut se ivesc tonuri de caise, de nucșoară, de cardamon și de ceai de iasomie. Magnifica aromă din inima parfumului este compusă din flori de iasomie, lemn de cedru, mimoză și note dulci de miere. În bogata bază orientală găsiți note de mosc, de vanilie, de șofran și de tutun.

Amouage Journey, o apă de parfum cu o reală valoare artistică, a fost creată de renumitul parfumier Jean-Claude Ellena. Creația lui emană un uimitor rafinament și luxul de cel mai înalt nivel. Parfumul Journey amintește de stilul clasic francez în debutul său sonor, prin îmbinarea aromelor de caise și de cardamon. În clipa următoare, parfumul capătă profunzime, sugerând un braț de flori frumoase de primăvară, sărutate de ploaie. După bogăția florală urmează finalul, în care intensele tonuri orientale amintesc de grădina unei biserici la amurg. Această combinație evocă întâlnirea unei femei frumoase cu iubitul ei, la Plaza Athénée.

Apa de parfum Amouage Journey este perfectă pentru zi, pe tot parcursul anului. Va câștiga pentru totdeauna femeile cărora le plac aromele de flori și fructe, în compoziții deosebit de bogate și de luxoase. Trebuie încercat și de iubitoarele parfumurilor de elită, care apreciază adevărata calitate și precizia, din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează și prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Journey impresionează prin designul elegant și sofisticat, care denotă bogăție.

Amouage Journey – un parfum sofisticat și luxos, de flori și fructe, pentru femeile care știu că merită tot ce este mai bun.

Compoziție

Note varf: caise, cardamom, ceai de iasomie, nucsoara, osmanthus heterophyllus
Note inima: cedru, Jasmine (arab), miere, mimoza
Note baza: mosc, nagarmotha, sofran, tabac, vanilie
Grupe de parfumuri: florale, orientale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Cumpara Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml 0701666317128
Model parfum Journey
Cantitate (ml): 100ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Amouage
Categorie olfactiva Oriental

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml 0701666317128

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 8 =


Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml

Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml
4 (80%) 4 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml pf_126646

Journey Eau de Parfum 100ml

Journey de Amouage este un parfum oriental floral de dama.

Acesta este un parfum nou Journey Woman a fost lansat in 2014.

Note de varf: caisa, osmanthus, iasomie, nucsoara si cardamom;

Note de mijloc: iasomie Sambac, mimoza, miere si cedru;

Note de baza: tutun, sofran, vanilie, ulei Cypriol sau Nagarmotha si mosc.

(more…)

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Journey by Amouage Femei 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =