Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml

Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml
5 (100%) 5 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml bvlgari0073

Bvlgari Man In Black este un parfum bărbătesc sofisticat, care simbolizează zeul pământului, cel puțin în ceea ce priveşte ingredientele aromatice. Are o compoziție dulce cunoscută, plină de tonuri picante și calde. Un parfum destinat bărbaţilor moderni și carismatici, care au un stil propriu.

Apa de parfum pentru bărbați Bvlgari Man In Black se prezintă, în esenţă, ca o expresie a căldurii. Componentele intense ce evocă pielea, tutunul sau lemnul de guaiac sunt dovada clară a acestui aspect. Aroma misterioasă și atrăgătoare va face din dumneavoastră un erou curajos și elegant, sigur pe sine în orice societate.

Flaconul apei de parfum Bvlgari Man In Black simbolizează negrul, cu fermecătoare elemente de auriu. Sub scoarța de exclusivism se ascunde comoara din pulbere, a cărei folosire vă va fi plăcută. Obțineți o putere aromată, datorită unei compoziții originale și active, care se va întinde într-o secundă pe corpul dumneavoastră masculin. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2014.

Compoziție

Note varf: rom, tabac
Note inima: iris, piele, tuberoza
Note baza: benzoin, lemn de guaiac, tonka
Grupe de parfumuri: florale, orientale

Despre brand Bvlgari

Bvlgari Parfumuri | Bvlgari (fondata în 1884, Roma, Italia), este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea atemporala a artei grecesti si romane, fondatorul Sotirio Bvlgari descendent din Epir,  s-a lansat ca producator de bijuterii  din argint ,lucru ce se reflecta in designul sticlelor. Primul magazin Bvlgari se deschide in  Roma si in curand devine foarte popular. Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari aplica reguli stricte pentru creatia bijuteriilor  din aur si  accesoriilor Bvlgari , lansand primul magazin din America (New York), concentrându-se, de asemenea, pe productia de ceasuri. In 1993 se lanseaza linia de parfumuri  Bvlgari. Parfumurile Bvlgari devin rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este  Bvlgari Omnia. Istoria parfumurilor Bvlgari este una scurta dar foarte intensa.

Cumpara Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml bvlgari0073
Model parfum Daisy Dream Kiss
Cantitate (ml): 50
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Marc Jacobs
Model parfum La Petite Robe Noire Black Perfecto
Cantitate (ml): 50
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Guerlain
Model parfum Man In Black
Cantitate (ml): 150
Pentru Barbati
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Bvlgari

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml bvlgari0073

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Man In Black by Bvlgari Barbati 150ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =