Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml

Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml
4 (80%) 2 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml 5045498902189

Parfumul feminin Burberry My Burberry Blush este ca o grădină londoneză dimineața, când, treptat, în ciripit de păsărele, se trezesc delicatele flori englezești.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femei romantice și elegante
  • potrivit pentru fiecare zi, primăvara și vara

Compoziția parfumului
Această apă de parfum trezește sentimente minunate, de îndată ce atinge pielea. Mai întâi se simte o aromă de fructe, alcătuită din lămâi proaspete și rodii dulci. Apoi înflorește buchetul plin de trandafiri și de seducătoarele flori de geranium. La final, te învăluie acordurile de iasomie și delicata glicină.

Povestea parfumului
La fel ca toate celelalte parfumuri din colecția My Burberry, apa de parfum My Burberry Blush a fost inspirată de legendarul trenci al casei de modă. Gâtul flaconului este decorat cu o panglică elegantă, din aceeași gabardină din care este cusut și jucăușul trenci roz. Dopul evocă emblematicul nasture. Luxosul parfum, al cărui chip este actrița Lily James, a fost lansat în anul 2017.

Compoziție

Note varf: lamaie, rodie
Note inima: geranium, mar verde, trandafir
Note baza: iasomie, wisteria
Grupe de parfumuri: florale

Despre brand Burberry

Burberry – emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Cumpara Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml 5045498902189
Model parfum Leau D Issey Summer 2014
Cantitate (ml): 100
Pentru Femei
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Leau D Issey Summer 2014
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Aromatic
Model parfum Truth
Cantitate (ml): 100ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Calvin Klein
Categorie olfactiva Aromatic
Model parfum My Burberry Blush
Cantitate (ml): 30ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Burberry
Categorie olfactiva Floral

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml 5045498902189

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum My Burberry Blush by Burberry Femei 30ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =