Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml

Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml
4 (80%) 2 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml 3614223111565

Boemă, nestăpânită, aventuroasă și de neuitat – aceasta este apa de parfum Chloé Nomade. Pornește pe cărări tainice și descoperă, astfel, orizonturi încă neexplorate.

  • un parfum chypre intens floral
  • pentru femeia elegantă, care gândește liber
  • ideal pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Vârful dezvăluie note dulci și îmbătătoare de corcodușe, a căror intensitate este completată la scurt timp de feminina și seducătoarea frezie. Gingășia acestor acorduri este echilibrată de baza din mușchi de stejar, cu tainica sa aromă, care conferă întregii compoziții profunzime, senzualitate și o rezonanță sofisticată.

Povestea parfumului
Brandul francez de modă Chloé este sinonim cu modelele romantice, sugerate de parfumul original, în flacoanele cu pliseuri, legate cu fundițe. Nomade este noua interpretare a feminității: o combinație de forță și delicatețe, de libertate și pasiunea de a descoperi lumea, în toate formele sale. Acest parfum, ideal pentru femeia independentă, a fost lansat în anul 2018.

Compoziție

Note varf: corcoduse
Note inima: frezie

Note baza: mușchi de stejar

Grupe de parfumuri: chypre, florale

Lorem ipsum alt
DESCĂTUȘATĂ, PUTERNICĂ ȘI NATURALĂ. ACEASTA ESTE CHLOÉ, FEMEIA CARE DESCOPERĂ TĂRÂMURI NECUNOSCUTE.

Apa de parfum Chloé Nomade exprimă descătușarea spiritului femeii spontane, care gândește liber, descoperă frumusețile lumii și este deschisă experiențelor noi și întâlnirilor pline de inspirație.
Lorem ipsum alt

Lorem ipsum alt

UN PARFUM FLORAL MODERN, DE TIP CHYPRE

Chloé Nomade este atât delicat, cât și puternic. Caracterul pământiu intens al mușchiului de stejar este învăluit de dulceața senzuală a prunelor Mirabelle și de prospețimea freziilor.

Lorem ipsum alt

Femeia Chloé tânjește după sentimentul libertății, după independență și aventură. De o eleganță naturală, este boemă și plină de inspirație. O recunoști de la prima vedere, fiindcă se exprimă clar, fără cuvinte.

Lorem ipsum alt
Lorem ipsum alt


FLACONUL ESTE INSPIRAT DE EMBLEMATICUL DESIGN CHLOÉ

Flaconul, ale cărui linii elegant curbate, decorate cu o panglică din piele fină, contrastează cu elementele metalice strălucitoare, reprezintă o operă a designului: îndrăzneț și, totuși, foarte feminin.

Lorem ipsum alt

Despre brand Chloé

Libertate, lejeritate și feminitate – acestea sunt principiile respectate de brandul Chloé, încă de la începuturile sale. Povestea Chloé a început în 1952 la Paris, când Gabrielle Aghion și Jacques Lenoir au lansat propria colecție de modă. Cei doi se numără printre pionierii relaxării cerințelor stricte din haute couture, oferind clienților confecții „ready-to-wear“, mai confortabile și mai ușor de purtat.

În 1975, casa de modă Chloé a lansat primul său parfum, care evocă sufletul romantic al fiecărei femei. Brandul Chloé este unul dintre puținele care se concentrează exclusiv asupra parfumurilor feminine. În lumea Chloé, femeile sunt regine – încrezătoare, libere, romantice și visătoare.

Apa de parfum Chloé Chloé, o odă a seducției, a gingășiei și a feminității fără compromisuri, a înscris acest brand pentru totdeauna în istoria parfumurilor de succes. Aroma tipică, floral lemnoasă a parfumurilor Chloé a devenit acum emblematică pentru milioane de femei din întreaga lume.

Cumpara Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml 3614223111565
Model parfum Chloé
Cantitate (ml): 75ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Chloé
Categorie olfactiva Oriental
Model parfum Nomade
Cantitate (ml): 50ml
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Chloé
Categorie olfactiva Chypre

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml 3614223111565

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum Nomade by Chloe Femei 50ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =