Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml

Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml
5 (100%) 3 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml 5045411331829

Burberry The Beat este un parfum care ajută orice femeie să devină unică şi originală. Jocul fără sfârşit, plin de contraste neaşteptate vă angajează toate simţurile. Parfumul The Beat este singurul care reuşeşte să fie elegant şi, în acelaşi timp, descătuşat şi sălbatic.

La început, parfumul vă surprinde plăcut, cu o invazie de prospeţime. Fermecătoarea combinaţie, dintre irisul captivant şi cel mai pur ceai de Ceylon, se împleteşte în mod armonios. Acordurile parfumate, de mosc alb şi vetiver, sunt perfect completate de cele ale cedrului aromatic.

Acest parfum tânăr şi modern de la Burberry se poate folosi atât ziua, cât şi la petreceri. Parfumul Burberry The Beat vă luminează fiecare zi cu frumuseţea sa senzuală, conferindu-vă un plus de creativitate. Anul lansării sale a fost 2008.

Compoziție

Note varf: bergamota, cardamom, mandarina, piper roz
Note inima: ceai, iris
Note baza: cedru, mosc alb, vetiver
Grupe de parfumuri: florale, lemnoase

Despre brand Burberry

Burberry – emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Cumpara Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml 5045411331829
Model parfum Vanitas
Cantitate (ml): 100
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie Vanitas
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Floral
Cantitate (ml): 100
Pentru Barbati
Tip produs Apa de colonie
Gama Truefitt&Hill Grafton
Model parfum The Beat
Cantitate (ml): 30
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Burberry
Categorie olfactiva Mosc

Nota: Fotografia produsului Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml 5045411331829

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Parfum The Beat by Burberry Femei 30ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =