Apa de Toaleta 212 Surf for Her by Carolina Herrera Femei 60ml

Apa de Toaleta 212 Surf for Her by Carolina Herrera Femei 60ml
4 (80%) 2 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta 212 Surf for Her by Carolina Herrera Femei 60ml pf_117773

O senzualitate proaspat si captivanta, cu o atingere exotica si un contrast cald lemnos, insotita de o serie de acorduri inovatoare de mosc.

 

212 Surf evidentiaza noua extractie molecula care aduce o prospetime extrem de originala, tanara si sexy. Exotic, tropical, 212 Surf este chic, o atitudine in aceasta vara!

 

Inspirat de vacanta si distractie la malul mari, Carolina Herrera, in colaborare cu casa de Puig lanseaza pereche de parfumuri 212 Surf. CAROLINA HERRERA 212 SURF pentru ea si CAROLINA HERRERA 212 SURF pentru el. Cele doua parfumuri in editie limitata, ofera doua noi compozitii inspirate de aromele de mare si emotiile vari, dedicate persoanelor mai tanare. Linia este descrisa ca proaspata, tinara si fara griji, o colectie care repovesteste o distractie, poveste caracteristica inspirat de amintiri de vara.

 

Parfum pentru femei 212 Surf, se deschide cu note aromatice de apa de mare si aer ambalate in amestec placut de lemn si mosc. Editiile sunt anuntate ca fiind foarte optimiste, plin de viata si de dependenta.

 

Flacoanele noului parfum, sunt in forma de editiilor anterioare, dar sunt decorate cu flori tropicale si frunze de palmier. Cutie are scopul de a accentua stilul surfer, cu culori vii si ilustratii atractive. Parfum pentru femei vine im gramaj de 60ml Eau de Toilette. Parfumul a fost lansat in 2014.

 

Familia olfactiva: aromatic
Nota de varf: note marine
Nota medie: lemn
Nota de baza: mosc

Cumpara Apa de Toaleta 212 Surf for Her by Carolina Herrera Femei 60ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Toaleta 212 Surf for Her by Carolina Herrera Femei 60ml pf_117773
Model parfum Eau DAromes
Cantitate (ml): 100
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Colectie Eau DAromes
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Lemnos,Condimentat
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Aromatic
Model parfum 212 Surf for Her
Cantitate (ml): 60
Pentru Femei
Tip produs Apa de toaleta
Colectie 212 Surf for Her

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta 212 Surf for Her by Carolina Herrera Femei 60ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Toaleta 212 Surf for Her by Carolina Herrera Femei 60ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =