Apa de Toaleta Brit Rhythm by Burberry Barbati 90ml

Apa de Toaleta Brit Rhythm by Burberry Barbati 90ml
5 (100%) 4 votes

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta Brit Rhythm by Burberry Barbati 90ml pf_115500

Burberry a lansat un nou parfum pentru bărbaţi, Brit Rhythm.

Burberry Brit Rhythm a fost lansat in anul 2013. Burberry Brit Rhythm a fost creat de parfumieri Dominique Ropion , Anne Flipo si Olivier Polge.

“Sexy ÅŸi provocator, Brit Rhythm este inspirat din andrenalina ÅŸi energia, pe care muzica live o transmite publicului”, a declarat Cristopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry.

De la soundtrack-uri originale, la show-uri live ÅŸi evenimente, Burberry se implică activ în zona muzicii. Prin platforma Burberry Acoustic, casa de modă britanică susÅ£ine ÅŸi promovează tineri muzicieni cu potenÅ£ial artistic. Nu este de mirare că George Barnett, liderul formaÅ£iei britanice “These New Puritans” ÅŸi actriÅ£a Suki Waterhouse (iubita lui Bradley Cooper) au fost aleÅŸi să susÅ£ină campania de lansare a parfumului, printr-un clip ce face referire la atmosfera marilor concerte rock.

 Odată  cu lansarea parfumului Brit Rhythm, Burberry va pune la dispoziÅ£ia consumatorilor de modă ÅŸi o colecÅ£ie capsulă care va avea în centrul atenÅ£iei o jachetă din piele neagră care face referire la notele parfumului: busuioc, verbină, cardamom ÅŸi boabe de ienupăr (Notele de vârf); piele patchouli ÅŸi styrax (note de mijloc); cedru, tămâie ÅŸi boabe de tonka (note de baza).

''Ritmurile britanice” vor prelua „controlul” ÅŸi asupra celebrelor magazine Bloomingdale’s, din New York ÅŸi Printemps, din Paris care vor susÅ£ine campania, prin colecÅ£ii capsulă ÅŸi vitrine dedicate spiritului din Regatul Unit.

Cumpara Apa de Toaleta Brit Rhythm by Burberry Barbati 90ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Toaleta Brit Rhythm by Burberry Barbati 90ml pf_115500
Model parfum Candy lEau
Cantitate (ml): 50
Pentru Femei
Tip produs Apa de toaleta
Colectie Candy lEau
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Aromatic,Oriental
Colectie Delicate Rose
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Fructat,Floral
Model parfum Delicate Rose
Cantitate (ml): 100
Pentru Femei
Tip produs Apa de toaleta
Model parfum Brit Rhythm
Cantitate (ml): 90
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Colectie Brit Rhythm
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Lemnos

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta Brit Rhythm by Burberry Barbati 90ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Parfumuri recomandate

1 thought on “Apa de Toaleta Brit Rhythm by Burberry Barbati 90ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =