Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml

Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml
4 (80%) 4 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml 3607344163773

Davidoff Hot Water este un parfum pentru bărbați, plin de pasiune și de carismă magică. Lăsați-vă sedus de acest parfum senzual, care vă va scoate în evidență masculinitatea și atractivitatea. Compoziția sa orientală și picantă vă va încărca imediat cu pasiune, dorință și excitare. Ascunde în sine energia pulsatorie a vieții și a instinctului natural.

Acest parfum sexy exclusiv Davidoff Hot Water se pretează perfect atât pentru folosirea zilnică, cât și pentru o întâlnire romantică. Parfumul Davidoff Hot Water este sălbatic, proaspăt, picant și încărcat cu energie erotică! Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2009.

Compoziție

Note varf: absinth, busuioc, pelin
Note inima: paprika, patchouli
Note baza: benzoin, styrax
Grupe de parfumuri: orientale, picante

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Cumpara Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml 3607344163773
Cantitate (ml): 125ml
Categorie olfactiva Lemnos
Colectie: Cool Water Wave
Model parfum Cool Water Wave
Pentru Barbati
Tip produs Apa De Toaleta
Model parfum Horizon
Cantitate (ml): 125ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Davidoff
Categorie olfactiva Lemnos
Model parfum Hot Water
Cantitate (ml): 110ml
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Davidoff
Categorie olfactiva Oriental

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml 3607344163773

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Toaleta Davidoff Hot Water Barbati 110ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =