Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml

Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml
4 (80%) 5 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml pf_160514

Parfumul Hermes Eau des Merveilles Bleue este atât dinamic, cât și misterios, creând în jurul tău o aură deosebit de seducătoare.

  • parfum aromatic
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie: patchouli, tonuri lemnoase, tonuri marine
Grupe de parfumuri: acvatice, aromatice

Despre brand Hermès

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Această societate, fondată în anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de către Thierry Hermès, a început prin a produce şei de cai, hamuri şi alte echipamente pentru echitaţie. Ulterior, a început să ofere şi alte produse din piele (genţi, curele etc.), acoperişuri pentru trăsuri, ceasuri, eşarfe de mătase etc. şi, în cele din urmă, produse cosmetice de lux pentru bărbaţi şi pentru femei.

Primul parfum, Eau d’Hermès, creaţie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat în anul 1951. Cel mai mare succes a fost însă atins de Calèche şi de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor franţuzeşti). Începând cu anul 2004, pentru Hermès lucrează „maestrul emoţiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul îndrăgitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.

Nu va surprinde probabil pe nimeni că numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, împodobeşte unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale şi rafinate, fiecare fiind cu adevărat o operă de artă, creată doar pentru a vă încânta simţurile. Nu este de mirare că au câştigat o serie de premii importante şi că sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!

În afară de parfumuri, Hermès a lansat pe piaţă şi truse cosmetice exclusive, care conţin spumă de ras, geluri de duş, lapte de corp şi alte preparate de cea mai bună calitate. Dacă doriţi să faceţi o plăcere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitaţi.

Brand-ul Hermès îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretenţioşi şi nu se mulţumesc cu puţin – şi nu ezită să plătească în plus pentru lux.

Cumpara Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml pf_160514
Model parfum Mon Guerlain
Cantitate (ml): 100
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie Mon Guerlain
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Oriental,Lemnos
Model parfum Eau des Merveilles Bleue
Cantitate (ml): 30
Pentru Femei
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Hermes
Categorie olfactiva Acvatic,Aromatic

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml pf_160514

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Toaleta Eau des Merveilles Bleue by Hermes Femei 30ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 7 =