Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml

Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml
4 (80%) 6 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml 3346470109650

Parfumul Guerlain LInstant de Guerlain (2003) este chintesența luxului și a exclusivității. Răsfață-te cu aroma sa, care îți conferă un caracter absolut unic, oriunde ai fi!

  • parfum oriental
  • pentru femeia senzuală
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Note varf: bergamota, coacaze negre, mar
Note inima: extras din portocala amara, gardenie, iasomie, lacramioare, magnolie
Note baza: cihlimbar
Grupe de parfumuri: florale, orientale

Despre brand Guerlain

Parfumurile Guerlain | Cosmeticele Guerlain – legendă în lumea cosmeticelor şi a parfumurilor. Guerlain, brand legendar de parfumuri franţuzeşti, de produse pentru îngrijirea pielii şi de cosmetice decorative, face parte dintre producătorii cei mai renumiţi, iar, datorită tradiţiei sale de peste 180 de ani, se numără printre cei mai vechi.

A fost fondat în 1828 de către Pierre-François-Pascal Guerlain, care a început să-şi vândă propriile parfumuri, ape de toaletă şi produse cosmetice în primul său magazin din Paris. La mijlocul secolului al XIX-lea, Guerlain era cel mai căutat parfumier din Paris, datorită conceptului său de personalizare a parfumurilor – a creat, de exemplu, Eau Impériale pentru Ducesa Eugenie, soţia lui Napoleon al III-lea. De-a lungul timpului, a câştigat clienţi la cele mai multe curţi regale europene. Dintre aceştia nu au lipsit regina Victoria a Marii Britanii, regina Isabela a Spaniei sau împărăteasa austriacă Sissi.

Din anul 1860, când Pierre-Francois-Pascal Guerlain a creat primul său parfum Eau de Cologne Impériale, au apărut sub marca Guerlain peste 200 de parfumuri pentru bărbaţi şi femei. Printre creatori, în afară de fondatorul brand-ului, s-au aflat şi descendenţii lui Jacques Guerlain, Jean- Paul Guerlain sau Aimé Guerlain.

Guerlain a folosit întotdeauna materiale rare şi de lux, ca, de exemplu, vanilia franceză sau ylang-ylang-ul din propriile sale plantaţii din Insulele Comore. A fost un inovator şi în utilizarea materialelor sintetice. Parfumul Jicky a fost în 1889 primul în care Aimé Guerlain a adăugat cumarină.

De asemenea, produsele cosmetice decorative şi produsele de îngrijire a pielii Guerlain au fost întotdeauna inovatoare, fiind fabricate cu cele mai moderne tehnici şi folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Brand-ul se mândreşte cu numeroase premiere, cum ar fi primul machiaj solid, realizat în 1840 sau primul ser creat după o expertiză veche de un secol, în 1950. În acel moment era vorba de o metodă cu totul nouă, de aplicare a produselor de îngrijire a pielii.

Guerlain a fost până în 1994 o afacere de familie, condusă de mai multe generaţii de descendenţi ai lui Pierre-François-Pascal. Ulterior, a fost achiziţionat de grupul Louis Vuitton Moet Hennessy, dar faima sa a rezistat. De la parfumuri, la produse pentru îngrijirea corpului şi a pielii, până la produse cosmetice decorative, fiecare dintre produsele Guerlain, existente într-o gamă extrem de largă, rămâne o garanţie a calităţii superioare.

Nu e deci de mirare că Guerlain se asociază, chiar şi astăzi, cu nume sonore din viaţa publică. În timpurile moderne, reprezentanţilor curţilor regale iubitori de Guerlain li se adaugă celebrităţi, cum ar fi Rihanna, Courtney Love, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Karolina Kurkova, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Natalia Vodianova sau – cu ceva timp în urmă – Marilyn Monroe.

„Creaţi produse bune şi nu faceţi nicicând compromisuri privind calitatea. Cât despre celelalte, găsiţi idei simple şi puneţi-le în aplicare conştiincios.“ (Pierre-François-Pascal Guerlain)

Cumpara Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml 3346470109650
Model parfum LHomme Ideal
Cantitate (ml): 100
Tip produs Apa de parfum
Categorie olfactiva Oriental lemnos
Model parfum Pure XS For Her
Cantitate (ml): 30
Pentru Femei
Tip produs Apa de parfum
Colectie: Paco Rabanne
Categorie olfactiva Floral
Model parfum LInstant de Guerlain
Cantitate (ml): 50
Pentru Femei
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Guerlain
Categorie olfactiva Floral

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml 3346470109650

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Toaleta L Instant de Guerlain by Guerlain Femei 50ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =