Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml

Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml
5 (100%) 6 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml pf_107304


Prezentarea parfumului:

 

 

Acest parfum este destinat barbatilor eliberati de constrangeri care au inteles ca opusurile se atrag in cele din urma si ca masculinitatea la inaltimea ei potriveste perfect feminitatii parfumului. Rochas este un amestec de insolenta si individualitate.
Rochas Man este un parfum proaspat cu tonuri clare de ambery care uneste doua arome extreme: note de lavanda si note de cafea. Nota de top este compusa din frunze de lavanda verde si delicioase arome de bergamota. In inima parfumului se afla senzualele note de chihlimbar iar la final se simt tonurile uscate de cafea si vanilie.


Anul lansarii: 1999
Note:  Bergamota, Vanilie, Chihlimbar, Lavanda, Cafea, Ambry
Genul parfumului:  Casual


Despre Rochas
 

Rochas este una dintre cele mai vechi si renumite case de parfumuri care se bucura de un real succes chiar si in zilele noastre. Prima editie de parfumuri Rochas a fost creata in anul 1936: parfumul Audace, un parfum Chypre Floral de dama. Parfumul “Lumiere Original” lansat in anul 1984 a fost bine vandut fiind un parfum Oriental cu acorduri florale creat de Nicolas Mamounas. “Madame Rochas” a fost una dintre cele mai premiate colectii, urmand colectia “Eau de Rochas” ce se va prezenta in doua editii destinate femeilor: Eau de Rochas 1970 si Eau de Rochas Fraiche 2010, si o editie destinata barbatilor: Eau de Rochas Homme 1993. Chiar si in zilele noastre Rochas ne uimeste cu parfumurile sale dulci aromatice, ultima sa editie fiind Les Cascades de Rochas – Eclats d'Agrumes lansat in 2012. Parfumurile Rochas au fost produse in colaborare cu parfumieri celebrii ca: Jacques Cavallier, Michel Almairac, Marcel Rochas, Nicolas Mamounas, Alberto Morillas, Quest, Jean-Michel Duriez, Edmond Roudnitska, Amandine Marie, Roger Pellegrino, Guy Robert, Theresa Roudnitska, Anne Flipo, Maurice Roucel si Christopher Sheldrake.

 

Cumpara Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml pf_107304
Colectie Polo Blue
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Aromatic
Model parfum Polo Blue
Cantitate (ml): 125
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Tip produs Apa de toaleta
Colectie Rochas Man
Grupa de parfum Parfumuri
Categorie olfactiva Lemnos,Condimentat
Model parfum Rochas Man
Cantitate (ml): 100
Pentru Barbati

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml pf_107304

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Toaleta Rochas Man by Rochas Barbati 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =