Apa de Toaleta Tsar by Van Cleef and Arpels Barbati 100ml

Apa de Toaleta Tsar by Van Cleef and Arpels Barbati 100ml
4 (80%) 2 votes

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta Tsar by Van Cleef and Arpels Barbati 100ml pf_107324

Van Cleef & Arpels Tsar for Men este un parfum pentru barbati cu o aroma unica si irezistibila.

Notele lemnoase cu care parfumului incepe sunt completate de note de citrice si florale realizate din esente de bergamota, lavanda, dar si arome de ierburi si condimente.

Toate aceste ingrediente combinate intr-un mod inedit fac ca parfumul Van Cleef & Arpels Tsar for Men sa fie unul foarte masculin ce se afla la granita dintre parfumurile clasice si moderne.  

Parfumul a fost lansat in anul 1989, insa apa de toaleta a fost introdusa pe piata doar in anul 2007 cu o noua sticla ce are un design inedit.

Suprafata neteda si lucioasa a sticlei aminteste de aspectul unui smarald.

 

Despre Van Cleef & Arpels

 

Brandul Van Cleef & Arpels, fondat in 1869 de Salomon Arpels si Alfred Cleef, se specializeaza si infloreste de-a lungul a 140 de ani de mareata existeta, in arta bijuteriilor luxoase, ceasurilor  luxoase si parfumurilor luxoase, ca sa se asorteze cu bijuteriile si ceasurile brandului. Primul butic deschis de Cleef & Arpels a fost deschis in anul 1906 cand pretioasa experienta a bijutierilor putea fi materializata in adevarate opere artsitice de orfevrarie si vandute parizienilor avizi de ceva nou in materie de bijuterii! In 1942 familia Arpels emigreaza in USA, unde activitatea brandului se extinde rapid. Dar activitatea se reia in Europa postbelica, compania avand azi puternice ramificatii, atat in Europa, cat si in USA. Prima editie de parfum a fost lansata in anul 1978 “Van Cleef & Arpels pour Homme”, iar uratoarea in 1989 “Tsar”. Cel mai recent parfum Aqua Oriens a fost lansat in anul 2012 avand un succes deosebit. In 2009, Casa Van Cleef & Arpels realizeaza o grandioasa linie de parfumuri de lux, numita Collection Extraordinaire, compusa din 6 esente de mare pret.

Cumpara Apa de Toaleta Tsar by Van Cleef and Arpels Barbati 100ml ieftin

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta Tsar by Van Cleef and Arpels Barbati 100ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Parfumuri recomandate

1 thought on “Apa de Toaleta Tsar by Van Cleef and Arpels Barbati 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =