Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml

Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml
5 (100%) 3 vote[s]

Share Button

imagine 0 Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml 3614227748446

Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml

Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla, ca sticla sau cutia să difere în detalii mici față de fotografie. Fiți siguri că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală.

Compoziție

Note varf: pepene galben, ananas, bergamota, lamaie, mandarina, grapefruit
Note inima: mușchi de stejar, iedera, lemn de santal
Note baza: miere, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri: citrice

Despre brand Burberry

Burberry – emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Cumpara Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml ieftin

Caracteristici tehnice Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml 3614227748446
Model parfum Weekend
Cantitate (ml): 100
Pentru Barbati
Tip produs Apa de toaleta
Colectie: Burberry
Categorie olfactiva Citrice
Colectie Burberry

Nota: Fotografia produsului Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml 3614227748446

Parfumuri recomandate

One thought on “Apa de Toaleta Weekend by Burberry Barbati 100ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 9 =