Parfum natural vanilie 50 ml

Parfum natural vanilie 50 ml
4 (80%) 6 vote[s]

Share Button

imagine 0 Parfum natural vanilie 50 ml sv_40710

Parfumul natural Vanilla îndulceste simțurile. O combinație de esențe naturale care creează acest parfum natural unic, foarte utilizat de femei pentru notele sale florale și dulci.

Aroma de vanilie elimină stările de apatie și nervozitate, generând, în schimb, o stare de bine și de relaxare. Efectul de relaxare al mirosului de vanilie s-ar putea datora faptului că acesta readuce în minte emoţiile pozitive ale copilăriei.

Persisita peste 8 ore.

Mod de utilizare:

Pulverizati la 10-20 cm de piele, evitând ochii, nasul sau rănile. Se recomandă vaporizarea pe gât, decolteu și încheieturi pentru a obține o intensitate mai mare a parfumului.

Parfumurile naturale SyS, o selecție atentă a parfumurilor realizate din esenţe naturale. Aromele cu fructe și note florale au fost alese cu atenție pentru a crea parfumuri cu un efect proaspăt și elegant.

A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inghititi.

Fabricat in Spania.

Cumpara Parfum natural vanilie 50 ml ieftin

Caracteristici tehnice Parfum natural vanilie 50 ml sv_40710
Model parfum vanilie
Cantitate (ml): 50 ml
Pentru corp
Tip produs Parfum

Nota: Fotografia produsului Parfum natural vanilie 50 ml are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Parfumuri recomandate

One thought on “Parfum natural vanilie 50 ml”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =