Parfumuri de dama Carolina Herrera

Apa de Parfum Good Girl by Carolina Herrera Femei 80ml
Parfumuri de dama Carolina Herrera
5 (100%) 1 vote

Share Button

Nascuta in 1939, Carolina Herrera a fost declarata ani la rand ca fiind cea mai bine imbracata persoana din Statele Unite. In 1980, aceasta si-a inceput propria casa de moda, care a avut succesul asteptat. Cunoscuta pentru eleganta de care da dovada cu fiecare outfit, Carolina Herrera a reusit sa isi managerieze afacerea in asa fel incat sa se extinda catre accesorii, produse din piele si parfumuri.

Parfumurile reprezinta, astazi, o parte importanta a brandului si reusesc sa contureze un miros pentru toata eleganta creata de-a lungul timpului.
Eviden, parfumurile sunt dedicate partii feminine si sunt impresionante atat prin design, cat si prin modul in care au fost realizate. Printre cele mai imbietoare parfumuri Carolina Herrera se numara Carolina Herrera 212 VIP si Carolina Herrera Good Girl.

Apa de Parfum Good Girl by Carolina Herrera Femei 80ml

Apa de Parfum Good Girl by Carolina Herrera Femei 80ml

Uimitor si impunator prin forma de pantof, Goo Girl by Carolina Herrera este un parfum noi, creat de Louise Turner. Este indraznet si te intampina cu note de varf de migdale si cafea, purtandu-te pe aripile mirosului prin note de iasomie, tuberoza si sambac, urmand ca finalul sa fie unul impresionant, prin aromele de tonka si cacao.

Parfumul este destinat femeilor cu atitudine, foarte puternice si ambitioase, lucru amintit din plin de design. Chiar daca este lansat recent, Good Girl se anunta a fi noua vedeta a colectiei Carolina Herrera si poate deveni, cu usurinta, parfumul anului.

Apa de Parfum 212 VIP Rose by Carolina Herrera Femei 50ml

Apa de Parfum 212 VIP Rose by Carolina Herrera Femei 50ml

Carolina Herrera 212 VIP Rose este un parfum care atrage prin mesaj, atrage prin sticluta si atrage, evident, prin miros. Este o continuare a liniei lansate in 2010, denumita Carolina Herrera 212 VIP, ce a fost lansata intr-un mod memorabil. Ceea ce a ramas intiparit in mintea cumparatorilor si in mintea iubitorilor de parfum a fost mesajul de pe cutie ” Aceasta este o petrecere privata. Sunteti pe lista de invitati?”

Carolina Herrera 212 VIP Rose respecta inspiratia intregii linii, venita din inima New Yorkului, insa aduce o doza foarte mare de prospetime si de mireasma fructata. Creatorul parfumului este Lucas Sieuzac, un parfumier dintr-a 3-a generatie a unei familii care a facut de-a lungul timpului doar asta. Premiat petnru o multime din creatiile sale, parfumierul a reusit sa evidentieze in acest parfum arome e flori de piersic, sampanie, mosc alb, ambra si lemn.

Parfumurile Carolina Herrera sunt parfumuri de dama originale de calitate, care isi merita toti banii, renumite datorita mirosului specific si puternic, care persisita timp indelungat.

Parfumuri recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =