Top cele mai persistente parfumuri de dama

Apa de Parfum Black Opium by Yves Saint Laurent Femei
Top cele mai persistente parfumuri de dama
5 (100%) 1 vote

Share Button

Este intotdeauna foarte neplacut sa cumperi un parfum si sa constati ca de fapt mirosul nu persista decat foarte putin timp. Poate ca vei fi surprins sa auzi despre acest fapt, insa rezistenta aromei depinde de mai multe criterii si nu de calitatea parfumului. Dar daca doresti sa cumperi un parfum rezistent, iata recomandarile noastre.

Unul dintre principalii factori care dau stabilitate aromei este concentratia ingredientelor active si a uleiurilor, care trebuie sa fie 20-30% si restul apa si alcool. In general cu cat aceasta concentratie este mai mare cu atat mirosul persista mai mult timp. Inainte de a cumpara un anumit parfum, trebuie sa te informezi care este lista completa a ingredientelor formulei compozitiei. Unele note se resimt mai mult, iar altele erodeaza foarte repede.

Cele mai importante componente ale parfumurilor de dama, sunt impartite in doua si anume: persistente si instabile.
Schimbarea look-ului nu se face doar prin schimbarea stilului de haine sau a coafurii, ci si prin achizitionare unui nou parfum. O varietate de companii ofera parfumuri din abundenta, insa mai intai de toate trebuie sa te bazezi pe gusturile tale, starea de spirit si atitudinea pe care o ai in momentul cumpararii.

In ultimii ani, parfumurile persistente sunt create de branduri populare sau mai putin populare, cu o concentratie mai mare sau mai mica de arome persistente. Avantajul principal al unui parfum persistent, este acela ca mirosul va persista mai mult de o zi, dupa ce ai aplicat doar cateva picaturi.

Apa de Parfum Black Opium by Yves Saint Laurent Femei 90ml

Apa de Parfum Black Opium by Yves Saint Laurent Femei 90ml Spre exemplu apa de parfum Black Opium by Yves Saint Laurent accentueaza latura intunecata si misterioasa a brandului Yves Saint Laurent.

Acest parfum este se evidentiaza prin aroma intensa a boabelor de cafea ce este completata de izul piperului roz si prospetimea florilor de portocal.

Nota dominanta din final este aroma orientala cu nuante suave de iasomie, vanilie si patchouli.

Apa de Toaleta Bright Crystal by Versace Femei

Apa de toaleta Bright Crystal by Versace Femei Apa de toaleta Bright Crystal by Versace prezinta o aroma delicata floral – fructata, fiind foarte feminin si expresiv, atractiv si fermecator, ce prezinta eleganta si rafinament.

Acesta este special conceput pentru femeile elegante si stralucitoare, ce combina cu pricepere senzualitatea si puterea, increderea si feminitatea.

Buchetul acestui parfum proaspat prezinta note de lumina si armonie cu acorduri de gheata senzuale de yuzu, rodie, lotus, bujor, mosc, chihlimbar si mahon. Acesta are un miros persistent, este vibrant si seducator.

Apa de Parfum The One by Dolce and Gabbana Femei

Apa de Parfum The One by Dolce and Gabbana Femei Atractiv si sentimental, parfumul the One by Dolce and Gabbana are un caracter contrastant, cu un stil modern, cu un dram de luciu clasic, acesta creeaza un farmec romantic, datorita splendorii senzoriale a motivelor florale orientale. Deschiderea compozitiei reprezinta o portie de fructe suculente exotice, mandarina, bergamota si piersica, jucaus invelite in stralucirea calda si aurie a soarelui.

Notele feminine transmise din inima sunt iasomia romantica si crinul alb delicat, ce sunt unite de atingerea brusca a prunei.

Traseul continua cu atingerea stralucitoare de vanilie dulce sub forma de pudra, cu nuante elegante de vetier si note catifelate de chihlimbar si mosc, emanand ritmuri fermecatoare si relaxante de pasiune mistica orientala.

Parfumuri recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 5 =